mina elever bygger infrastruktur

kort inläggom vad mina elever pysslar med just nu: vi jobbar om infrastruktur och idag har eleverna byggt sina modeller, någon bygger med tågbana, några bygger i Sketchup, några bygger i Minecraft

One response to this post.

 1. Varför är det så svårt för oss lärare som undervisar i teknik i skolan att börja samarbeta och dela idéer med varandra? Jag har sedan 2007 försökt att få igång bloggar och hemsidor o sociala nätverk för oss lärare i grundskolan som undervisar i teknik.

  Men det tycks svårt, vad är problemet som du ser det? Vågar vi inte visa hur duktiga vi är och är vi inte stolta över att kunna undervisa våra elever i ämnet teknik? Hur svårt kan det vara att via Internet börja att dela idéer och tips mellan de lärare som vill byta idé med varandra?
  Jag har nu vi Webbstjärnan startat en ny blogg http://delateknik.se för alla lärare som på ett eller annat vis undervisar i teknik, och som känner att det finns ett behov av att hjälpa varandra med ämnet teknik i grundskolan.
  Ska vi i Sverige hänga med i teknikundervisningen behöver vi samarbeta ännu mera för att nå högre måluppfyllelse i teknikundervisningen och visa att vi kan.

  Mvh Conny Bäckström på Lillåns skola F-9 Örebro Tekniklärare conny.backstrom@orebro.se

  http://teknikiskolan.se
  http://9.teknikiskolan.se

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: